UP NEXT

Κλείστε την εκδρομή σας

Καφέ - Σνάκ Μπάρ
Χαλάρωση; Διάλειμμα; Βόλτα; Όπως και αν το εκφράσει κανείς το "Πάμε για καφέ" στη Κω έχει τόσες γοητευτικές ερμηνείες που πραγματικά είναι δύσκολο να αποκτήσει κανείς "στέκι". Οι καφετέριες, άλλες ανοιχτές από νωρίς το πρωΐ, άλλες αργότερα, σας περιμένουν είτε για ένα καφέ και σάντουιτς στα γρήγορα τις πρωϊνές και μεσημεριανές ώρες αυτές που είναι μέσα στη πόλη, είτε για λίγη ώρα δίπλα στη θάλασσα οι παραλιακές. Και όταν πέφτει ο ήλιος και ετοιμάζεστε για τη νυχτερινή έξοδο οι καφετέριες γίνονται καφέ μπαρ και σας περιμένουν για τα πρώτα χαλαρά ποτά και την κουβέντα με τη παρέα πριν το ξεφάντωμα στα μπαράκια.
Κως - Φαγητό
Η Κως θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα και στο φαγητό. Από τα γραφικά μεζεδοπωλεία με τις παραδοσιακές γεύσεις και τα θελκτικά πιάτα που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοδιαλέξει στα ουζερί, κι απ' τις ταβέρνες και τις ψαροταβέρνες με τις μυρωδιές που είναι ικανές να σε κάνουν να πεινάς όλες τις ώρες της ημέρας, στα εστιατόρια με διεθνείς γεύσεις. Ιταλικά με όλες τις ποικιλίες ζυμαρικών και τις πιο παράξενες πίτσες, κινέζικα με τις γλυκόξινες γεύσεις, ινδικά, μεξικάνικα με τη καυτερή κουζίνα, όλα υπάρχουν, όχι μόνο στην πόλη της Κω αλλά και στα χωριά, για να σας δώσουν αξέχαστες γεύσεις.
Η Κως τη νύχτα
Η νυχτερινή ζωή είναι ξεχωριστή στη Κω. Τα beach bar κάνουν αισθητή την παρουσία τους παντού και για τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης η Κως μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Για όσους θέλουν να ξεφαντώσουν μέχρι το πρωί υπάρχουν δρόμοι γεμάτοι με μπαρ και clubs στην πόλη της Κω που σφύζουν από ζωή και κίνηση μέχρι το πρωί. Όσοι προτιμούν πιο ήρεμα και ρομαντικά μέρη θα βρούν παραθαλάσσια κυρίως καφέ - μπάρ με ειδυλλιακό χαρακτήρα και πρωτότυπη διακόσμηση. Κι όλα αυτά όχι μόνο μέσα στη πόλη της Κω. Σ' όποιο χωριό κι αν βρεθεί ο επισκέπτης θα απολαύσει νυχτερινή ζωή και διασκέδαση γεμάτη υποσχέσεις.
Ψώνια
Η Κως καταφέρνει επιτυχημένα να συνδυάσει μια κληρονομιά από παραδοσιακά προϊόντα και την τελευταία τεχνολογία. Ο επισκέπτης που θα κάνει μια βόλτα στη γραφική παλιά πόλη θα διαπιστώσει ότι έχει στη διάθεσή του μια τεράστια ποκιλία προϊόντων για να διαλέξει. Έτσι λοιπόν είτε ψάχνετε για εκείνη τη πλάκα σαπούνι από ελαιόλαδο, γνωστό για τη φυσική του αξία, ή ένα βαζάκι μέλι τοπικής παραγωγής, είτε για το τελευταίο παιχνίδι κονσόλας για σάς ή τα παιδιά σας, ακόμα άμα θέλετε να σπαταλήσετε λίγα χρήματα παραπάνω για τον εαυτό σας σε κάποιο κόσμημα, θα τα βρείτε όλα σε τιμές που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

Ιαματικές Πηγές

Ιαματικές Πηγές

Η παραλία Θερμά βρίσκεται 8χλμ. μετά το ψαλίδι και περίπου 10χλμ. από την πόλη της Κω. Είναι μία ιδι...

περισσότερα...

Παραδοσιακή Ελληνική Βραδιά

Παραδοσιακή Ελληνική Βραδιά

Μοιραστείτε μαζί μας την απόλυτη ελληνική εμπειρία της νυχτερινής  παραδοσιακής διασκέδασης. Κάντε ...

περισσότερα...

Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός)

Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός)

Εξερευνήστε τον μυστικισμό της Ανατολίας,  παγιδευμένο στο άρωμα των μπαχαρικών και των ημι-φωτισμέν...

περισσότερα...

Κάλυμνος - Πλατύ - Ψέριμος

Κάλυμνος - Πλατύ - Ψέριμος

Ελάτε να γνωρίσετε την ελευθερία που προσφέρει η θάλασσα. Απολαύστε την πολυτέλεια ενός ιστιοπλοϊκού...

περισσότερα...

Ο γύρος του Νησιού

Ο γύρος του Νησιού

Το πρόγραμμα ξεκινάει από τον Πλάτανο του Ιπποκράτη, η επόμενη στάση είναι το Ασκληπιείο, ένα παγκόσ...

περισσότερα...

Νίσυρος

Νίσυρος

Η Νίσυρος, αποτελεί ένα από τα μικρότερα και ομορφότερα νησιά της Δωδεκανήσου. Παραμένει ακόμη ανέγγ...

περισσότερα...
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
επιστροφη στην κορυφη